+359 88 2933533 info@batut.bg
Безплатна доставка при поръчки над 500лв.

Количка

ЗА НАС

НАШАТА ИСТОРИЯ

В днешно време предлагането на продукти online е в своя пик, като на интерактивния пазар на стоки и услуги потребителите могат да открият какво ли не от по-евтини и некачествени стоки, до скъпи и отново не толкова качествени стоки. Така се роди идеята да създадем запазената марка batut.bg и да предложим на нашите клиенти качествени и надеждни
продукти на достъпни цени! И така през 2017 това беше факт!

Още при проектирането на модела за нашите продукти искахме да създадем един продукт, който да бъде достатъчно надежден и безопасен за малчуганите, които го ползват, но и изработен от качествени и издръжливи материали, така че ако случайно и на мама и тате им се иска да поскачат да могат спокойно и те да се включат в забавлението!

ПОЛЗИ ОТ СКАЧАНЕТО НА БАТУТ

Подходящи са за деца и за възрастни, за всеки, който обича да се забавлява или да спортува . Те са перфектно допълнение към спортната дейност във всяка възраст .

ПОДОБРЯВА КООРДИНАЦИЯТА

ПОДОБРЯВА ОБЩОТО ФИЗИЧЕСКОТО СЪСТОЯНИЕ

ПОДОБРЯВА ФУНКЦИЯТА НА БЕЛИТЕ ДРОБОВЕ

ИЛИ ПРОСТО ЗА ЗАБАВЛЕНИЕ

ОТНОСНО СЕРИЯ "SPACE JUMP"

Основното при проектирането и изработката на моделите SPACE JUMP, е те да бъдат безопасни, здрави и надеждни.
Един от основните детайли за безопасността е защитната мрежа. Тя е изработена така, че да блокира достъпа до опъващите пружини и така отхвърля риска от пропадане на скачащия, но въпреки това върху пружините има защитен дунапрен като допълнителна защита.

Друг важен детайл в безопасността на нашите продукти е, че защитната мрежа е опъната на пилони извити на вън от скачащата повърхност за да се избегне удар на скачащия в тях, но и там сме сложили допълнителни омекотители за максимална защита.
Страничната мрежа е оборудвана с двойна защита за закопчаване, а скачащата повърхност е изработена от изключително здрави и устойчиви на UV лъчи материали.
Aко се чудите, кой е най-подходящия модел за вас можете да разгледате раздел БЛОГ, където сме описали водещи стъпки при избора на най-подходящ батут.

ЗАЩО BATUT.BG

Водени от идеята за предлагане на наистина качествени продукти и затруднението ни да намерим такива в изобилието от предлагане в България се захванахме по-сериозно с проблема и създадохме batut.bg

ГЪВКАВО
ПЛАЩАНЕ

С карта или с наложен
платеж - избора е твой

СПЕЦИАЛНА
ОФЕРТА

Безплатна доставка за всеки поръчан батут

2-ГОДИШНА ГАРАНЦИЯ

С всяка покупка на батут получавате и две години гаранция

ЛЕСЕН
МОНТАЖ

Изключително лесно и интуитивно сглабяне

КАЧЕСТВО
БЕЗ КОМПРОМИС

Направени от висок клас материали и тествани за сигурност