+359 88 2933533 info@batut.bg
Безплатна доставка при поръчки над 500лв.

Количка

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ
ВЪПРОСИ

Всички снимки и цялата информация са внимателно подготвени и подбрани с цел Клиента да има възможност да добие максимално ясна и точна представа за дадения продукт.

Ние, от batut.bg, се стремим към бързина и професионализъм при доставката на Вашите поръчки, затова ползваме услугите на куриерска фирма “Еконт Експрес”.  
Доставяме до всяка точка на България в рамките на 1-3 работни дни. Може да получите пратката си до точно посочен от Вас адрес (независимо дали домашен или служебен) или до офис на „Еконт Експрес“ в съответното населено място. Този срок може да бъде удължен по време на по-натоварени кампанийни периоди, национални празници или лоши метеорологични условия.

За поръчки над 100 лева доставката е винаги безплатна

За поръчки под 100 лева доставката е за сметка на клиента. Цената на доставката до офис на Еконт е около 15лв., а до Ваш личен адрес се оскъпява с до 5лв. Посочените цени са ориентировъчни.

Куриерската услуга за връщането към нас е винаги за наша сметка!

Ако някой продукт не е наличен, то той е отбелязан с етикет „НЯМА НАЛИЧНОСТ“!

За Ваше удобство и за максимална коректност всяка поръчка пристига с опция “Преглед и тест”, без значение на каква стойност и от колко артикула се състои тя. Това Ви дава възможност да пробвате и добиете по-ясна представа за продукта в момента на получаването му. В случай, че не го харесате, можете да го откажете веднага на куриера.

Стойността на поръчката се заплаща на куриера в брой или на ПОС терминал при получаване на пратката (наложен платеж), или предварително на сайта ни с Вашата банкова карта.

В срок от 14 дни имате право да върнете или замените това, което сте поръчали, но само ако е в състоянието, в което сте го получили от нас. Продуктът да не е монтиран и използван и в оригиналната опаковка и вид. Ако тези условия са спазени, веднага след като го получим обратно от Вас, ще направим замяна за предварително избран от Вас модел или ще Ви възстановим пълната стойност, която сте заплатили за него.

ЗАМЯНА – ако желаете да направите замяна, свържете се с нас според най-удобния за Вас начин – на телефон 088 2 88 50 60, пишете ни на имейл info@batut.bg При замяна куриерската услуга в посоката към Вас е за Ваша сметка. Куриерската услуга за връщането към нас е винаги за наша сметка.

ВРЪЩАНЕ – ако желаете да върнете продукт към нас и да Ви възстановим сумата, която сте заплатили за него, моля попълнете формата за връщане, която сте получили заедно с упътването за сглобяване и търговските документи. Изберете опция Връщане. Куриерската услуга за връщането към нас е винаги за наша сметка.

Моля, не добавяйте наложен платеж към върнатата пратка. Сумата ще Ви бъде възстановена чрез пощенски паричен превод с куриерска фирма Еконт, или по банков път ако сте упоменали банкова сметка  след като получим от Вас върнатата стока.

– Ако сте изпратили пратката от офис на Еконт, след два работни дни трябва да отидете до офиса, за да получите парите си.
– Ако сте изпратили пратката от адрес, до два работни дни куриер на Еконт ще Ви посети, за да Ви изплати сумата.  
– Ако сте заплатили предварително поръчката си през сайта ни с банкова карта, когато получим пратката, ще възстановим сумата по банковата Ви карта.

Вашите лични данни ще бъдат използвани от наша страна, само и единствено с цел извършване на комуникация с Вас и доставка на поръчката Ви.

Ако не намирате отговор на Вашия въпрос не се колебайте да се свържете с нас на посочените телефони или в контактната форма!

Ние ще отговорим на всички ваши въпроси!